Nighttown Rotterdam

ZA 03.04 REDRUM UNCUT (B)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

De vetste beats knallen op 3 april weer door de Nighttown Basement. In een tijd van muzikale vervlakking neemt de hiphopscene het heft weer in eigen handen. Rotterdamse hiphoporganisatie Redrum en hiphoppromotor Uncut lanceren samen een event met showcases van I.C.S. en Unorthadox. Verder zal Terilekst live zijn shit droppen. Urban? THE REANIMATORS ARE BACK!

FF de spotlight op rapper Terilekst. Turrie "ven" Leks werd op 12-jarige leeftijd al gevraagd bij een rap/dance crew als danser. Hij woonde toen nog in Duitsland. In 1994 verhuisden hij en zijn familie terug naar Tha Lowlands. Daar ging hij zelf mc-en en produceren, raakte in contact met Spacekees en deed de afgelopen jaren shows met Extince, Brainpower, The Proov, LTH en Unspoken Heard. Op Redrum Uncut rijmt hij er live lekker op los.

Niemand minder dan MC P-Mode zal later op de avond een compacte open mic hosten. Verder zullen naast I.C.S. / 5314 en Unorthadox ook Ablaze en Excellent een YS Showcase doen. Achter de decks staan Cypher en Paul Deluxe om het publiek met het betere scratchwerk en een hot-shit platenkeuze te laten bouncen. So get the funk ova here!

ZA 03.04 Redrum Uncut
Zaal open 24.00 uur
EUR 5,- (op vertoon van flyer 4,-, vrouwen gratis entree tot 01.00 uur)

www.nighttown.nl / www.terilekst.nl

---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --