Ingezonden persbericht


Nederlands Kampioen Theatersport in Steigertheater

Op de Geest speelt zondag 4 april om 13:30 uur een theatersportwedstrijd tegen de kampioen van het Nederlands Nederlands Studenten TheatersportKampioenschap: Rataplan uit Tilburg. Ze spelen snel, ad rem en met fantastisch veel humor waarmee ze alle Nederlandse studententeams via een knock out competitie wisten te verslaan. Is Op de Geest de volgende prooi?

De voorstelling begint om 13:30 uur.

Wat is theatersport?

Twee teams van elk vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. Het publiek draagt suggesties aan, de spelers gaan spelen. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. Natuurlijk is de hele voorstelling geïmproviseerd, en dus nooit eerder vertoond, en dus altijd vers.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kun je reserveren bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 Euro.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.