Politie Zeeland


O-2942-2004 KOP/STAARTBOTSING


Bij een kopstaartbotsing op de Anthony Fokkerstraat in Goes raakten zaterdagmiddag drie personenauto's beschadigd.
Een 27-jarige automobiliste uit Middelburg had te laat gezien dat de auto's voor haar afremden en reed achter op de auto van 59-jarige Goesenaar. Op zijn beurt botste deze weer tegen de auto daarvoor, bestuurd door een 64-jarige man uit Goes. Er was alleen materiële schade.


O-2943-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de N57 in Ellemeet raakten zaterdagmiddag rond 14.00 uur vier voertuigen betrokken bij een kop/staartbotsing.
Een 25-jarige Belgische automobilist was op de N57 gestopt om linksaf te slaan. Voordat hij echter kon afslaan werd hij van achteren aangereden door een 40-jarige automobilist uit Goedereede. Een daar achter rijdende 73-jarige automobilist uit Hellevoetsluis kon zijn auto op tijd tot stilstand brengen. Een 80-jarige automobilist uit de gemeente Goes die weer achter hem reed kon niet meer op tijd stoppen en reed achter op zijn voertuig die op zijn beurt weer tegen de auto doorvoor schoot. De auto van de 80-jarige man moest worden weggesleept, de andere voertuigen konden op eigen kracht verder. Er raakte niemand gewond.


Aanvulling persbericht Z2941-2004

De jongens gooiden stenen vanaf de hangtrogbrug nabij de tunnelingang op de N62 i.p.v. de N61.


O-2944-2004 MOTORRIJDER RIJDT IN SLOOT


Een 22-jarige man uit Yerseke is zaterdag rond 17.30 uur met zijn motor in een sloot gereden op de Weg langs de Zeedijk in Kapelle.
De motorrijder kwam uit de richting van 's Gravenpolder en reed in een bocht naar rechts, rechtdoor via de berm de sloot in. Hij werd met rugletsel en een heupbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn motor raakte rondom beschadigd.


W-2945-2004 ZAKKENROLLEN


Van een 20-jarige vrouw uit Amersfoort is zaterdag rond 15.15 uur op het Stationsplein in Vlissingen de portemonnee gerold.
De vrouw was even daarvoor uit de trein gestapt waarna een man tegen haar aanliep. Toen ze even later haar portemonnee uit haar schoudertas wilde pakken, bleek deze te zijn verdwenen. In de weggenomen portemonnee zat een paar honderd euro en diverse pasjes.