Politie Zeeland


W-2958-2004 INBRAKEN HORECAGELEGENHEDEN


In de nacht van vrijdag/zaterdag is ingebroken in twee horecagelegenheden op de Boulevard Bankert in Vlissingen.
Uit een pand werd een geldbedrag van een paar honderd euro weggenomen. De braakschade hier bedraagt eveneens een paar honderd euro. Bij het tweede pand bleef het bij een inbraakpoging.


Z-2959-2004 BROMFIETSER RIJDT TEGEN VERKEERSBORD


Een 26-jarige bromfietser uit Axel is zondag rond 04.30 uur gewond geraakt nadat hij in Spui tegen een verkeersbord was gereden.
Hij werd met o.a. een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol was, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.


O-2960-2004 TOEZICHT GOES


Tijdens toezicht in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag 39 bekeuringen uitgeschreven.
1x voor belediging, 2x urineren op straat, 31x rijden zonder verlichting, 1x ophouden in portiek, 1x alcohol op straat, 1x gesloten verklaring, 1x fietsen op de rijbaan en 1x voor openbare dronkenschap.


O-2961-2004 AUTO IN DE SLOOT


Op de Aardebolleweg in Wolphaartsdijk is een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland zaterdagavond rond 21.30 uur met zijn auto in een sloot beland.
De man verklaarde dat hij de macht over het stuur verloor omdat hij krachtig moest remmen voor een overstekend konijn. Hierdoor kwam zijn auto op de kop in een sloot tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto werd zwaar beschadigd. Het konijn koos het hazepad...


W-2962-2004 TOEZICHT MIDDELBURG


Tijdens toezicht in Middelburg zijn in de nacht van zaterdag/zondag 7 bekeuringen uitgedeeld.
3x urineren op straat, 2x alcohol op straat, 1x verlopen apk en 1x voor een snelheidsovertreding. Een 17-jarige Middelburger werd in de Koestraat aangehouden voor belediging van een agent. Hij werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.