Politie Zeeland


O-2963-2004 BOOTJE IN MOEILIJKHEDEN OP DE OOSTERSCHELDE


Op de Oosterschelde t.h.v. de Zeelandbrug zijn zaterdagmiddag twee Duitse mannen in moeilijkheden geraakt toen het bootje waarin zij zaten omsloeg.
Het visbootje was door enkele hoge golven volgelopen en omgeslagen. Het tweetal werd onderkoeld aan boord genomen door een reddingsboot en aan wal gezet. Vervolgens werd het tweetal door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Bleek dat opname niet noodzakelijk was en dat het tweetal, na te zijn opgedroogd, weer kon vertrekken.


AANVULLING PERSBERICHT O-2935-2004 MISHANDELING IN GOES


GRAAG DIT BERICHT NIET PUBLICEREN. DOOR ONS TE VROEG NAAR BUITEN GEBRACHT. ONDERZOEK IS NOG IN VOLLE GANG.

ALVAST VRIENDELIJK BEDANKT VOOR DE MEDEWERKING. JOLANDA


W-2964-2004 MISHANDELING


Een 30-jarige Vlissinger is zondag in zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling.
De man wordt ervan verdacht een 31-jarige plaatsgenoot op de Nieuwendijk te hebben geslagen in het gezicht. Er was onenigheid ontstaan over geld.


Z-2965-2004 WONINGBRAND


Zondag rond 18.20 uur is er brand ontstaan in een woning aan de Maletauxstraat in Sas van Gent waarbij de benedenverdieping geheel uitbrandde.
Op het moment dat de brand uitbrak, waren de bewoners niet in de woning aanwezig. Wel was op dat moment een kat in de woning, deze heeft de brand niet overleefd. De brandweer heeft de brand geblust die vermoedelijk is ontstaan in de woonkamer. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Politie Zeeland