Ingezonden persbericht


Persbericht.

Goedendag,

Hierbij wil ik u meedelen dat op 04 April a.s. er een terrarium-evenement wordt gehouden in de Emergohal, langs de akker 3 te Amstelveen.

Deze beurs wordt georganiseerd door Ter-events en is voor iedereen toegangkelijk.

Deze beurs wordt 2 keer per jaar gehouden zowel in het voorjaar als najaar en is een van de grote evenementen op terrarium gebied in Nederland.

Op dit evenement is bijna alles te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel boeken, terraria, aankleding, dieren en alles wat er nog meer nodig is om deze hobby tot een sucses te maken. Uiteraard ontbreken de diverse stands van verenigingen met de nodige informatie niet.

Gaarne zouden wij u willen vragen om een artikel te wijden aan deze beurs.

Als u geinteresseerd bent om langs te komen zou ik het op prijs stellen om dit van te voren kenbaar te maken zodat er een van de vrijwiligers met u mee kunnen sturen om uitleg te geven als er vragen zouden zijn.

Alle informatie en foto's van eerdere evenementen kunt u vinden op onze website www.ter-events.com of via de hoofdpagina www.ter.nl

Met vriendelijke groet/ With friendly greetings/ Mit freundlichen Grüssen,

Jan van het Meer

http://www.ter.nl/ Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders / Animal supplies: (NL/Ger/Eng) http://www.ter-events.com Evenementen/Events (NL/DE/Eng) http://www.ter-business.com Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders zakelijk / Animals and supplies Business: (NL/Ger/Eng) http://www.dierenmarkt.nu Vraag en aanbod/ Animalmarket (NL) http://www.animalevents.ter.nl Dierenevenmentenkalender / Animalevents (NL/Eng)