Nighttown Rotterdam

MA 05.04 CHIXDIGGIT EN THE APERS IN NIGHTTOWN (C)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Dit kan alleen in Rotterdam, Punkrockcity #1: Chixdiggit en The Apers op een maandagavond! Duidelijk een feestje dat je niet wilt missen. Het is bijna 4 jaar geleden dat Chixdiggit in Europa was en Rotterdam is het enige Nederlandse optreden voor de Canadezen.

Chixdiggit

Met één plaat op het legendarische Sub Pop label, twee op Honest Don's Records en een nieuwe in de maak, zijn deze Canadese poppunkers er helemaal klaar voor. Punkrockgoeroe Ben Weasel tipte ze al eens als meest originele band in het genre, ze deden een split CD met de Groovie Ghoulies en hun live show is één van de meest enerverende en overtuigende die je ooit hebt beleefd!

The Apers

Voordat de vrouwvriendelijke Canadezen inpluggen, trekken The Apers van leer met een verse set. Sinds 22 oktober hebben de vier gympendragers niet meer in Rotterdam gespeeld en ze zijn druk bezig met nieuwe songs. Na talloze shows door heel Europa en de USA en twee keer een volle tent op Lowlands staan Kevin Aper, Marien Nicotine, Ivo Backbreaker en Jerry Hormone gewoon weer te zweten in Nighttown Café. Verplichte kost dus!

MA 05.04 Chixdiggit (Can) + The Apers (R'dam)
Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20:00 uur
EUR 5,-

www.nighttown.nl / www.chixdiggit.com / www.the-apers.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --