KPN NV

|Live op internet: HubHop krijgt een nieuwe naam        |       |
|                               |       |
Beste redactie,

De HubHop HotSpots gaan vanaf maandag 5 april HotSpots van KPN heten. KPN is al vanaf 31 december 2003 volledig eigenaar van HubHop B.V.

Ter gelegenheid hiervan nodigen we u voor de bijeenkomst om 9.00 uur in het Van der Valk Hotel in Leusden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn langs te komen, dan kunt u deze bijeenkomst ook volgen via internet. Via live webcasting kunt u de presentaties in woord en beeld volgen. Deze bijeenkomst is live te volgen via www.hubhop.com. Tevens is het mogelijk direct per e-mail vragen te stellen. Deze zullen ter plekke beantwoord worden. Stuur uw vraag naar info@hotspotsvankpn.com.

Het totale programma duurt ongeveer een uur. Internetdeskundige Vincent Everts zal een presentatie over Wi-Fi en de toekomst geven. Eelco Blok, plaatsvervangend lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor divisie Vast, zal de visie van KPN ten aanzien van Wi-Fi en hotspots presenteren. Ook vanuit Van der Valk zal er een presentatie zijn over de toegevoegde waarde van hotspots binnen het Van der Valk concern. Als laatste zullen Gerrit van der Valk en Eelco Blok de officiële opening verrichten waarmee de nieuwe portal van HotSpots van KPN live gaat.

Graag vernemen we of u hierbij aanwezig kunt zijn. U kunt hiervoor bijgevoegd formulier faxen naar 070 4466310 of een e-mail sturen naar press@kpn.com. Het adres is Van der Valk Hotel Leusden, Philipsstraat 18, 3833 LC, Leusden.

KPN heeft in Nederland momenteel ruim 100 hotspots, waar mensen met een Wi-Fi geschikte laptop of PDA draadloos kunnen breedband internetten. Deze hotspots bevinden zich op publieke lokaties, zoals de Van der Valk hotels, De Jaarbeurs, Amsterdam ArenA en café's en restaurants. Voor meer informatie over Wi-Fi van KPN kunt u contact opnemen met KPN Mediavoorlichting, telefoonnummer (070) 44 66 300.

Met vriendelijke groet,

Maaike Scholten

KPN Mediavoorlichting

ANTWOORDFORMULIER

Alstublieft retourneren aan:

KPN Mediavoorlichting
Postbus 30 000
2500 GA DEN HAAG
Telefoon : (070) - 446 63 00
Fax : (070) - 446 63 10

Ik kom 5 april naar de bijeenkomst van Hotspots van KPN in het Van der Valk Hotel Leusden.

Medium : ..................................................................

Naam : ..................................................................

Adres :...................................................................

Postcode + plaats :.........................................................

Telefoon : .................................................................

Fax : ..................................................................

E-mail : ..................................................................

---- --