BNN

Hilversum, 2 april 2004

(BLOOT) AAN DE WANDEL MET BNN.NL

Het is weer lente, de dagen worden langer en het begint weer te kriebelen. Hoog tijd om er op uit te trekken! bnn.nl geeft in de maand april de beste tips voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan een 15 kilometer lange wandelroute dwars door dè G-plek van Nederland: Almere! Want lopen is niet leuk, je moet het leuk maken.

Naast wekelijks een nieuwe, inspirerende wandelroute zijn er vanaf 5 april nog veel meer tips en artikelen te vinden in het 'Eruit'-nummer van bnn.nl. De temperaturen stijgen en de winterjas kan eindelijk uit. Maar waarom daar stoppen? Voor al degenen die zich geroepen voelen om in hun blootje rond te lopen is op bnn.nl alles te vinden over nudisme: naaktcampings, bloot skeeleren, bierbuiken, hangtieten en beginnerstips.

Verder onderwerpt Eddy Zoëy de Brommobiel, de zomerhit voor 2004, aan een grote test. De cabrioversie van dit wagentje is in Italië al helemaal 'hot' en Eddy bekijkt of Nederland er ook al klaar voor is. In het interview 'Vol is vol' vertellen twee uitgeprocedeerde asielzoekers hun verhaal. Wat doe je als je hier net je nieuwe plek hebt gevonden en terug moet naar niets? Daarnaast probeert bnn.nl de beste computergames geschikt te maken voor buiten.

Elke maand staat het magazine van bnn.nl in het teken van een nieuw thema met verrassende artikelen, reportages en interviews. In het mei-nummer stelt bnn.nl zich ten doel Nederland eens lekker op te fleuren.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl