Ingezonden persbericht


Nieuw live programma bij RTV Noord Holland

Vanaf maandag 5 april start RTV Noord-Holland met 'RAZENDE BOL', een dagelijkse live tv-magazine vanaf 17.45 uur met o. a studiogasten, actuele reportages, debatten en amusement.

RTV Noord-Holland wil naast de uitgebreide nieuwsuitzendingen en programma's het aanbod vergroten met een extra avondprogramma dat verder reikt dan nieuws alleen. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de splinternieuwe studio van RTV N-H.

Op toegankelijk journalistieke wijze informeert 'RAZENDE BOL' over ontwikkelingen op alle vlakken. Denk aan bijvoorbeeld economie, natuur en milieu, cultuur, politiek en media. Gesprekken, reportages en rubrieken op klein en groot niveau. Met ander woorden; alles wat de inwoners van Noord -Holland bindt.

Razende Bol wordt wisselend gepresenteerd door Michiel Eijsbouts, Niek Barendsen, Mick Reijntjes, Jos Heeremans, Andrea van der Pol, Teus van Sint Maartensdijk en Paul Rigter. Iedere dag ontvangen zij een aantal (actuele) gasten. De nieuwsuitzendingen blijven ieder heel uur van kracht.

De eerste aflevering op maandag 5 april is o.a actrice Yvonne van den Hurk te gast. Zij heeft een prominente rol in het hoorspel 'het Bureau'. In de rubriek 'Werkbank', een programma dat wordt gemaakt in samenwerking met UWV/CWI, volgt de redactie een drietal werkzoekenden in hun pogingen weer aan de slag te komen. Ook wordt er een kijkje genomen in een directiekamer en komen miskopen aan bod. De presentatie maandag is in handen van Mick Reijntjes.

Razende Bol
Elke werkdag van 17.35 tot 20.00 uur
RTV Noord-Holland