Dienstenbond CNV

Uitnodiging bijeenkomst
02-04-2004

In verband met reorganisatie bij De WitKom@rt

Vorige week zijn wij door uw werkgever geïnformeerd over plannen om bij De WitKom@rt te reorganiseren. De ondernemingsraad heeft over dit plan positief geadviseerd. Dit betekent dat de reorganisatie door de werkgever kan worden doorgevoerd.

Ook u bent hier inmiddels door de werkgever over geïnformeerd. Wij kunnen ons voorstellen dat u hiervan geschrokken bent. Het betekent toch veel onzekerheid. Enige duidelijkheid is al wel gegeven: het gaat om verlies van 100 arbeidsplaatsen waarbij tenminste 60 mensen een gedwongen ontslag staat te wachten. De werkgever heeft aangegeven een sociaal plan met ons te willen afspreken om de negatieve gevolgen, die er natuurlijk bij een ontslag zijn, zoveel mogelijk te voorkomen.

Uiteraard zijn wij bereid te praten om een goed sociaal plan af te spreken. Voordat wij hierover verder gaan onderhandelen, willen wij eerst met u spreken, onze leden. Het gaat immers om uw werk en uw positie.

Wij nodigen u daarom uit voor een bijeenkomst waarbij wij willen praten over de reorganisatie zelf (wat u hiervan vindt) en over een eventueel sociaal plan. Aangezien deze reorganisatie iedereen bij DeWitKom@rt natuurlijk aangaat en een behoorlijke impact heeft, zijn dit keer ook de medewerkers die (nog) geen lid zijn van de CNV Dienstenbond of FNV Bondgenoten welkom.

Bijeenkomsten medewerkers DeWitKom@rt
Voor medewerkers uit de filialen
maandag 5 april 2004
om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur is de zaal open) Hoofdkantoor CNV Dienstenbond
Polarisavenue 175 , Hoofddorp

Voor medewerkers op het Hoofdkantoor en DC
woensdag 7 april om 17.30 uur
in de vergaderzaal boven het vers DC Beverwijk

Graag zien en spreken wij u op de bijeenkomsten. Wij begrijpen dat het kort dag is, maar het is wel zaak om elkaar snel te spreken.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met bestuurder Neoletta Poelgeest. Het liefst per e-mail: n.poelgeest@cnvdibo.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 035-646 05 80