Tiscali

TISCALI VERHUIST NAAR NIEUW KANTOORGEBOUW IN UTRECHT

Utrecht, 5 april 2004 - Tiscali B.V. verhuist half april naar een nieuw kantoorpand aan de Leidsche Rijn in Utrecht. Het nieuwe kantoor is aan de A2/A12 gebouwd op een locatie die zeer centraal in het land gelegen is. Het pand biedt werkruimte aan de verschillende afdelingen van Tiscali b.v. zoals finance, marketing, sales, techniek en customer services evenals aan Tiscali Wholesale, nu gevestigd in Den Haag, en de board van Tiscali Benelux en Scandinavië, in totaal ca. 400 personen. Verder zijn er in het gebouw een groot call center, vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant.

Op dit moment werkt Tiscali vanuit verschillende vestigingen in Nederland. De verhuizing naar een gebouw waarin alle afdelingen van Tiscali gevestigd zijn, is een belangrijke stap in het realiseren van optimale synergie en efficiency bij de Nederlandse bedrijfsonderdelen.

De verhuizing naar het nieuwe gebouw zal voor mei van dit jaar worden afgerond.

Over Tiscali

Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscalic S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), 'the Internet Communication Company'. Tiscali biedt breedband- en inbelinternettoegang voor consumenten en zakelijke doeleinden, innovatieve communicatiediensten en content. Op 31 december 2003 telde Tiscali 7,8 miljoen actieve gebruikers waarvan 840.000 breedbandabonnees, een gestage groei. In de eerste maanden van 2004 werd het aantal van 1 miljoen ADSL abonnees bereikt. De Nederlandse website van Tiscali is www.tiscali.nl