Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Annexum Invest BV trekt vijf nieuwe medewerkers aan

Amsterdam, maart 2004 ­ Bij Annexum Invest, specialisten in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten, zijn vijf nieuwe medewerkers aangetrokken. De uitbreiding is nodig vanwege een sterke , maar geplande expansie van de onderneming. Ook in de nabije toekomst zullen er nog nieuwe medewerkers tot het team van Annexum Invest toetreden.

Walter Rozendaal (37) wordt de tweede Asset Manager bij Annexum Invest. Naast Hans Faddegon gaat hij zich vooral bezighouden met het belegeleiden van acquisities van nieuwe panden, evenals het onderhouden van contacten met huurders. Hij heeft ruime ervaring in de onroerend goed branche. Zijn laatste functie was acquisiteur bij Ahold Vastgoed BV.

Jet van der Veen (32) is sinds 1 april werkzaam als Accountmanager Distributie bij Annexum Invest. De afgelopen jaren werk zij bij TTP en Garibaldi als Accountmanager ICT Detacheringen. Zij is verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheheer en het optimaliseren van klantencontacten, alsmede marketing en sales binnen de doelgroep vastgoedprofessionals.

Pauline Zandstra (27) is de nieuwe Controller bij Annexum Invest. Zij is verantwoordelijk voor het verstrekken van de correcte financiële administratie van de diverse CV¹s en het VastgoedFundamentFonds. Ook het optimaliseren en onderhouden manuals en procedures is onderdeel van haar functie. Hiervoor was zij controller bij Yacht.

Martijn Schunck (27) is per 1 april benoemd als juridisch medewerker bij Annexum Invest. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met de juridische aspecten van de diverse C.V¹s en het VastgoedFundamentFonds. Het is zijn eerste functie nadat hij afstudeerde in Notarieel recht.

Tenslotte is Tess Schr öder (22) de nieuwe office manager bij Annexum Invest. Haar taak bestaat uit de algehele administratieve en secretariële ondersteuning van de onderneming. Zij komt van de United Dance Company.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.Ingezonden persbericht