SHUTTLE COMPUTER HANDELS GMBH

CeBIT 2004 een groot succes voor Shuttle

CeBIT 2004 een groot succes voor Shuttle / Gaming-ruimte belangrijkste attractie / nieuwe producten met positieve feedback

Elmshorn (ots) - Shuttle Computer Handels GmbH, de Europese hoofdzetel van Taiwanese fabrikant Shuttle Inc., een vooraanstaande leverancier van mini-PCs, XPC-accessoires en mainboards, is overdonderd door de resultaten van CeBIT 2004.

'Het was een enorm succes voor ons,' aldus Richie Lin, Chairman bij Shuttle Computer Handels GmbH. Shuttle was dit jaar aanwezig met een stand van 540 vierkante meter. Nieuwe producten met uitgebreide amusementsshows lagen aan de basis van het grote aantal zakelijke en particuliere klanten. 'Afgaande op het aantal boekjes dat wij hebben uitgedeeld, schatten wij het aantal bezoekers op minstens 25.000', voegt Richie Lin daar enthousiast aan toe.

Vooral de gaming-ruimte trok de aandacht van de eindgebruiker tijdens het weekend en de laatste dag van CeBIT. Meer dan 60 gaming-PC's, die Shuttle ter beschikking stelde van de gamers met zijn partners Intel, Sennheiser Communications, ATI en Cherry, waren voortdurend bezet. De speciale hoogtepunten waren de showwedstrijden tussen de twee gamersclans 'Schroet Kommando' en 'Adrenaline', respectievelijk het nummer 1 en het nummer 6 van de wereld. De bezoekers volgden de strategieën en de snelle reacties van de gamers met grote belangstelling en maakten van de gelegenheid gebruik om handtekeningen te verzamelen van de beste gamers ter wereld. In de finale van het 'Shuttle Warcraft III CeBIT Championship' namen de vier beste spelers het tegen elkaar op. De Shuttle-stand barstte van het volk. Op de 'eindgebruikersdagen' was de Shuttle-stand de hele dag lang volgestouwd met gemiddeld 1.000 mensen tegelijk.

'Met onze productlijn Shuttle XPC Systems Solutions richten wij ons op de eindgebruikers,' aldus Richie Lin, Chairman bij Shuttle Computer Handels GmbH. 'Onze doelstelling is de vraag stimuleren door volledig geïntegreerde, gerichte XPC-systemen aan te bieden.' Het bedrijf stelde zeven volledig geïntegreerde XPC's voor in elk van de nieuwe Shuttle XPC System Solutions-productlijnen van het bedrijf: Home, Gaming, Business en Media Center. 'Wij zullen een volledig gamma oplossingen voorstellen op CeBIT', voegde Lin daaraan toe, met prijzen vanaf 600 EUR. In de toekomst zullen zij de lijn 'Shuttle XPC-systeemoplossingen' zichtbaar uitbreiden.

Bovendien demonstreerde Shuttle het XP17 flat panel, het eerste flat panel display dat voor de XPC werd ontworpen. 'Wij beginnen meteen met 17'' TFT's en zullen verder gaan met grotere maten', legt Richie Lin uit aan de toekomstige kopers. De Shuttle XP17-reeks vervolledigt de XPC. Het ontwerpteam werkte ongeveer 12 maanden aan de ontwikkeling van een TFT-scherm dat precies past bij de hoge kwaliteit en het aantrekkelijke ontwerp van de XPC. Een heel bijzondere eigenschap van de XP17 is zijn mobiliteit. Een geïntegreerd aluminium handvat en een bijpassende draagtas maken het vervoer heel gemakkelijk. De hoge resolutie (1280x1024), de hoge vernieuwingssnelheid van het scherm en de snelle reactietijd garanderen de beste beelden.

ots Original text: Shuttle Computer Handels GmbH

Contact:
Shuttle Computer Handels GmbH
Bastian Fröhlig, PR-Manager
Fritz-Strassmann-Strasse 5
25337 Elmshorn
Duitsland
Telefoon: 0049-4121-476-835
Telefax: 0049-4121-476-900
E-mail: presse@spacewalker.de
Website: http://de.shuttle.com


05 apr 04 10:25