Tiscali

WWW.46664.com powered by tiscali presenteert

The Great Cape Town Concert CD's en DVD

Internetgebruikers kunnen online de CD's en DVD van het grote 46664 concert kopen en het gehele album en de meeste individuele tracks downloaden.

Elke week chats met de artiesten die het "46664 - Give 1 Minute of Your Life to Stop Aids "project ondersteunen. De eerste chat met Dave Stewart, vandaag op 5 april.

Cagliari, 5 april 2004 - Tiscali verlengt haar steun aan "46664 - Give 1 Minute of Your Life to Stop Aids" project, de wereldwijde campagne die zich richt zich op de bewustwording van het wereldwijde HIV/AIDS probleem en op fondsenwerving voor de Nelson Mandela Foundation.

Tiscali heeft alle belangrijkste internet providers ter wereld bij elkaar gebracht voor het grootste gezamenlijke web-evenement dat ooit is gehouden. Meer dan 1.2 miljoen PC's waren online om het concert op 29 november vorig jaar in Kaapstad te volgen. Tiscali vervolgt haar activiteiten ten behoeve van dit project met het online promoten van de CDs en DVD van dit concert. De disks zijn op 1 april gepresenteerd in Johannesburg tijdens een evenement waar Nelson Mandela en vele concert-artiesten aanwezig waren.

Voor de lancering van de CDs en DVD van het concert heeft Tiscali een speciale mini-site, http://www.46664.co.uk/minisite opgezet. Deze site bevat een veelheid aan informatie en exclusief materiaal met betrekking tot dit belangrijke onderdeel van het 46664 project. Daarnaast heeft Tiscaili haar netwerk in Europa en Zuid Afrika om ervoor te zorgen dat de mini-site maximaal toegankelijk is. Ook heeft zij deze site geopend voor partners die deze online promotion kunnen ondersteunen.

Vanaf vandaag kunnen bezoekers aan deze promotionele mini-site of de officiële www.46664.com website powerd by Tiscali deze drie CDs kopen: deel 1: African Prayer; deel 2: Long Walk to Freedom en deel 3: Amandla. Het gehele album en individuele tracks kunnen binnenkort worden gedownload.

.De www.46664.com website powered by Tiscali en de speciale mini-site bestaan uit een grote variëteit aan nieuw materiaal: Video Clips waar men opnieuw de zinderende optredens kan bekijken, Gallery met een serie onvergetelijke beelden van het concert in Kaapstad; Memories, een verzameling van berichten van bezoekers; Send to a Friend, een manier om speciale mails te sturen naar vrienden die men wil betrekken bij de strijd tegen aids en Shop, waar de CDs, DVDs en 46664 producten kunnen worden gekocht.

www.46664.com powered by Tiscali is ook een ontmoetingsplek waar internet\gebruikers elke week kunnen chatten met een van de artiesten die tijdens het concert heeft opgetreden. De eerste chat is vandaag om 17.00 uur met Dave Stewart (Eurythmics) samen met Brian May en Roger Taylor (Queen) een van de drijvende krachten en artistiek en muzikaal directeur van het het 46664 concert en met Queen een van de belangrijkste artiesten tijdens het 4664 evenement. Internetgebruikers kunnen de homepage van de officiële www.46664.com powered by Tiscali raadplegen om te zien wie bij de daaropvolgende chat zal optreden. Ook hebben zij toegang tot de film over de ceremonie van de CD en DVD presentatie die gisteren plaats vond in Johannesburg en tot een 12 minuten durend backstage-overzicht van het concert in November.

Over Tiscali

Tiscali S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), 'the Internet Communication Company', biedt breedband- en inbelinternettoegang voor consumenten en zakelijke doeleinden, innovatieve communicatiediensten en content. Op 31 december 2003 had Tiscali 7,8 miljoen actieve gebruikers waarvan 840.000 breedbandabonnees, een gestage groei. In de eerste maanden van 2004 werd het aantal van 1 miljoen ADSL abonnees bereikt. De corporate website van Tiscali is www.tiscali.com

Perscontact:

Margaret van Kempen, telefoonnummer 070-3463760