CDGThe Management Framework for Windows

5-4-2004

Real Enterprise Solutions (RES) introduceert 7.01 van RES PowerFuse. In deze versie van "The Management Framework for Windows" zijn wederom enkele krachtige en kostenbesparende oplossingen opgenomen. RES PowerFuse lost tal van IT en organisatorische problemen op die sterk samenhangen met het beheer van gebruikers en Windows werkplekken. RES PowerFuse biedt stabiliteit, veiligheid, en hoge prestaties op Windows platformen. Het resultaat hiervan is minimalisatie van de kosten van de werkplek, een hoge tevredenheid onder gebruikers en een maximale ondersteuning van bedrijfsprocessen!

Op dit moment heeft RES PowerFuse al meer dan honderduizend gebruikers in Nederland, waaronder Friesland Bank, MN Services, Friesland Coberco, Gemeente Enschede, Asito en GG&GD Amsterdam.

Met versie 7.01 zijn we nog beter instaat om het beheer van applicaties te regelen voor bedrijven. Niet alleen voor terminal services omgevingen maar ook voor het beheer van desktops en laptops. Zegt Pierre Kleine Schaars, Sales Director EMEA.

De introductie van versie 7.01 is een logische stap in de ontwikkeling die het bedrijf RES PowerFuse doormaakt. PowerFuse wordt steeds meer als standaard beheeroplossing meegenomen door onze resellers en partners bij eindgebuikers. Logisch dat RES haar product PowerFuse blijft ontwikkelen voor deze gebruikers. Zegt Peter Hoekstra, Directeur CDG Europe.