Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


5 april


Jongetje breekt arm


Een 9-jarig Apeldoorns jongetje heeft zondagmiddag op de Hoenderpark zijn rechterarm gebroken. De jongen bleef met zijn rollerskates in een oneffenheid van het wegdek steken en kwam ten val. De jongen liep vermoedelijk een dubbele botbreuk op en een ambulance bracht hem over naar het Lukasziekenhuis.


Auto opengebroken

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag een geparkeerde auto aan de Imkersdreef opengebroken en een Philips radio-cd-speler meegenomen. De daders sloegen de ruit van het linker portier in en namen de radio mee. De 47-jarige eigenaar deed aangifte bij de politie.


Autokrakers betrapt


De politie heeft maandagmorgen vroeg op de Eerbeekseweg in Loenen twee mannen op heterdaad betrapt die een auto opengebroken hadden. De politie zag rond 03.00 uur dat twee mannen in een zwarte Audi 80 zaten. Bij het zien van de politie sprongen de mannen uit de auto en gingen er vandoor. De politie riep assistentie in, waaronder ook een speurhond. De hele omgeving werd afgezocht, doch zonder resultaat. De politie trof wel in de omgeving een auto met een Litouws kenteken aan. De sleutels zaten nog in het contactslot. De auto is weggesleept voor verder onderzoek. Bovendien heeft de politie contact opgenomen met de eigenares van de opengebroken Audi.


Dronken man uit café gezet


Personeel van een café aan het Beekpark heeft maandagmorgen vroeg een 46-jarige man zopnder vaste woon- of verblijfplaats uit het pand gezet. De wilde zijn consumpties niet betalen en werd rond 02.20 uur naar buiten gebracht. Hij wilde weer naar binnen en bedreigde en beledigde de eigenaar. De politie bracht de man, die behoorlijk dronken was, over naar het bureau. Hij werd na verhoor heengezonden.


Einde berichten---- --