Ingezonden persbericht


Persbericht

transtec komt met nieuw serviceconcept

Vier serviceniveaus zorgen voor high IT availability

Tuebingen/Nijmegen/Brussel, 5 april 2004 - transtec AG, met ttec Computers als Nederlandse en Belgische dochteronderneming, introduceert een nieuw serviceconcept dat een hoge beschikbaarheid aan haar klanten garandeert, van werkstations, PC's, servers en storage-systemen. IT-systemen en -toepassingen kunnen hiermee nog langer en probleemlozer functioneren.

Er zijn vier verschillende serviceniveaus die alle tegemoetkomen aan de groeiende, individuele eisen die een organisatie stelt aan IT-systemen. De niveaus omvatten vele opties, van pick-up warranty tot 24x7 service. Naast de Basis Service, die de klant automatisch krijgt bij het aanschaffen van een product, zijn er ook nog de Exclusive, Premium en Business Service.

Exclusive Service
Dit servicepakket is specifiek geschikt voor kritische systeemomgevingen waar recovery-tijden tot een minimum moeten worden beperkt. De klant krijgt een 'spoed' telefoonnummer met een directe verbinding naar een gekwalificeerde supportmedewerker. Dankzij de huidige moderne logistieke mogelijkheden is een technisch specialist binnen vier uur na de vaststelling van het hardware defect gegarandeerd on-site.

Premium Service
Met het Premium servicepakket voor transtec servers is de technisch specialist nog dezelfde werkdag on-site. Het servicepakket voor storage-systemen, PC's en werkstations geeft garantie voor technische ondersteuning een dag na de melding.

Business Service
Het Business servicepakket is samengesteld om optimale hardware-ondersteuning te bieden tegen een goede prijs/performance verhouding. Inbegrepen is on-site support tijdens reguliere werkuren, pick-up service en hardware omruil service.

Alle servicepakketten omvatten tevens e-mail- en telefonische support, reiskosten, alle reserveonderdelen en de uren voor het vervangen van defecte componenten.

Over ttec Computers BV
ttec Computers BV/BVBA is de Nederlandse/Belgische dochteronderneming van transtec AG. Het Duitste beursgenoteerde transtec AG levert op maat gemaakte IT-systemen, computer- en storage-oplossingen, netwerk- en randapparatuur. De organisatie is sinds 1980 actief op de markt en richt zich op de business-to-business sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en er zijn vestigingen in zes andere Europese landen. Alle producten kunnen via het internet geconfigureerd en besteld worden. Bij transtec AG zijn in totaal 200 medewerkers werkzaam.

Ingezonden persbericht