Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

STORK ON AIR OP RADIO WEST

Het zal allemaal wel niet aan jullie aandacht zijn ontsnapt. Maar HET lokale muziekprogramma Stork On Air is weer helemaal terug, en hoe!

Na eerst wat oefeningen bij Hofstad radio was de tijd rijp geworden voor de Storks om uit te vliegen naar een volgend nest. Dit nieuwe nest is de studio van RTV West geworden.

Vanaf half januari geeft Radio West de Storks iedere vrijdag van 19.00 tot 21.00 onderdak met een radioprogramma bomvol met zowel lokale als regionale popmuziek. Of het nou Punk, Rock, Metal, Hiphop. R&B, Funk, Wereldmuziek, Klezmer, Singer/Songwriter, Pure pop is, alle stijlen komen aan bod.

Hiermee vult Stork On Air het gat op wat programma s Popstad nummer 12 en Westpop hebben achter gelaten.

Naast het regionale popnieuws en uitgaanstips is er vooral veel ruimte voor live muziek. Iedere week geven gemiddeld twee acts een spetterend en intiem optreden weg voor de microfoons van Stork On Air.

In de korte tijd hebben acts als Incense, Legens in Our Minds, Marike Jager, Studmuffins, Cellophane, Orfeo, Black Heart Betty, Templo Diez, Thomas en Doll House Drama zich al van hun beste live kant laten zien en (vooral) horen.

Deze mini concerten zijn in de korte geschiedenis van Stork On Air al min of meer een begrip geworden en hebben zowel de presentatoren als de luisteraars de benodigde kippenvel momenten bezorgd.

Ook het presenteren doen de Storks op geheel eigenwijze. In diverse teams van twee presentatoren per week. Deze duo s bestaande uit Michiel Breedveld, Lee Bourke, Martijn Kamans, Rob Vlasduin, Arthur Cruq, Rob Vondracek en Cok Jouvenaar wisselen elkaar eens in de vier weken af.

Wat inhoud dat elke week Stork On Air weer anders is, uniek, vol verrassingen, live muziek en altijd twee presentatoren achter de microfoon van Radio West.

Stork On Air is de radio versie van het Haags muziekmagazine Stork On Stage wat tweemaandelijks op de welbekende uitgaans- en muzikantenplekken ligt in Den Haag en omstreken.

Is jouw muziek Storkbestendig stuur je demo naar:

Radio West; Stork On Air, postbus 24025, 2490 AA Den Haag

Voor meer info en popnieuws: storkonair@rtvwest.nl

Tel: Haags Pop Centrum: 070 44 000 86

Je weekend begint goed met Stork On Air!

Iedere vrijdag van 19.00 21.00 uur naar Stork On Air; Radio West, 89.3 fm in de ether en thuis op de kabel.