Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers

CENTRAAL ORGAAN OPVANG ASIEL

Nieuwe COA internetsite

Origineel persbericht.

Nieuwe COA internetsite

Sinds 1 april 2004 heeft het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) een nieuwe internetsite. Het COA wil hiermee haar serviceverlening en publieksvoorlichting aan burgers, pers, partners en andere gelieerde organisaties verbeteren. De nieuwe COA internetsite (www.coa.nl) is de enige officiële site van het COA.

De nieuwe COA internetsite geeft een compleet beeld van de taken en middelen van het COA voor het opvangen van asielzoekers. Nieuwe onderdelen op de site zijn een zoekmachine voor het vinden van opvanglocaties en een sectie 'Downloads' waar de bezoeker verschillende rapporten en het jaarverslag kan vinden.

Er is veel aandacht is besteed aan de gebruikersvriendelijkheid van de site: de site laadt sneller dan voorheen en het downloaden van documenten is vergemakkelijkt. De navigatiestructuur is eenvoudig en transparant, zodat bezoekers sneller de door hen gezochte informatie kunnen vinden. Verder heeft de site een nieuwe moderne vormgeving die de informatie op een overzichtelijke wijze presenteert.


----------------------------------
Noot voor de redactie (