LENSINK VAN BERKEL COMM.Energiebedrijf.com neemt internet-based energieaanbieder Evolta over

Leusden, 5 april 2004 - Energiebedrijf.com heeft 100% van de aandelen van concurrent Evolta overgenomen. Hiermee groeit het klantenaantal in de hoofdzakelijk particuliere energiemarkt met ca. 35.000 klanten tot een totaal van circa 300.000. Energiebedrijf.com versterkt hiermee haar positie in de energiemarkt als vierde grootste en onafhankelijke energieleveringsbedrijf in Nederland.

De marketingstrategie van het 2 jaar oude Evolta sluit naadloos aan op de bedrijfsstrategie van Energiebedrijf.com. Evolta is een professioneel bedrijf dat optimaal gebruik maakt van de efficiencymogelijkheden van het internet. Het is flexibel en uiterst kosteneffectief. Deze expertise versterkt de marktpositie van Energiebedrijf.com.

Net als Energiebedrijf.com wordt weinig of niet geïnvesteerd in kostbare promotie- of sponsoringcampagnes zonder direct meetbaar resultaat. Hierdoor kan stroom, en in de toekomst ook gas, worden geleverd tegen lagere kosten dan de traditionele energie aanbieders. Het voordeel wordt direct doorgegeven aan de klant.

De overname van Evolta is gefinancierd uit de positieve cashflow als resultaat van de zeer gunstige jaarcijfers over 2003.

Over Energiebedrijf.com
Energiebedrijf.com is de grootste en snelst groeiende nieuwkomer op de energiemarkt. Door voordeel en gemak te bieden aan klanten levert zij inmiddels groene stroom aan circa 300.000 klanten waarvan 10% in de zakelijke markt. Het doel van Energiebedrijf.com is om klanten te voorzien van blijvend voordeel en gemak.

Noot redactie,