VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Syntrack volledig eigendom Vodafone

Test-, trainings- en uitwijkcentrum Syntrack volledig eigendom Vodafone

Maastricht, 5 april 2004 - Vodafone is volledig eigenaar geworden van Syntrack, het Nederlandse test-, trainings- en uitwijkcentrum. Met Syntrack heeft Vodafone de faciliteiten om haar innovatieve mobiele diensten te testen en haar personeel te trainen. Tevens dient deze testomgeving als back-up bij eventuele calamiteiten of problemen in het mobiele netwerk.

Syntrack is gehuisvest in het Centipedes gebouw op het bedrijvenpark Avantis, het grensoverschrijdende European Science en Business Park in Heerlen/Aken. Het centrum beschikt over mobiele trailers die, in geval van een netwerkstoring, snel ter plaatse kunnen zijn en indien nodig zelfs tijdelijk netwerkonderdelen kunnen vervangen. Syntrack is opgericht in june 1999 als een joint venture tussen Vodafone, Ericsson en Industriebank LIOF.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 130,4 miljoen proportionele klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.