Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Partycentrum Pax wordt viersterrenhotel
NIEUW: HAMPSHIRE HOTEL - SAVOY AMSTERDAM

Amsterdam, 5 april 2004....Hampshire Hotel - Savoy Amsterdam is het 34ste hotel dat zich bij Hampshire Hospitality & Leisure aansluit. Het voormalige partycentrum Pax wordt omgebouwd tot een modern 4-sterren hotel met alle comfort en faciliteiten van dien. Vanaf mei 2004 kunnen hotelgasten genieten van alles wat dit hotel de bieden heeft en hiervandaan Amsterdam verkennen of een beurs in de RAI bezoeken.

Hampshire Hotel - Savoy Amsterdam
In januari van dit jaar is een start gemaakt om het partycentrum Pax om te toveren tot het toekomstige 4-sterren Hampshire Hotel - Savoy Amsterdam. Het aan de overkant van het Okura Hotel gelegen hotel wordt gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School en opent in april haar deuren. De locatie is centraal in Amsterdam; op loopafstand van de RAI en met de tram voor de deur zijn ook alle musea en winkels goed en snel te bereiken. Mede dankzij de aansluiting van dit hotel, alweer het vierde, kan Hampshire zich een serieuze speler op de Amsterdamse markt noemen.

Faciliteiten
Hampshire Hotel - Savoy Amsterdam beschikt over 42 modern ingerichte kamers, waaronder non-smoking kamers, een ontbijtzaal en een bar die is ingericht in de stijl van een echt Amsterdams bruin café. Alle kamers beschikken over een badkamer met ligbad en douche, föhn, tv, koffie/thee faciliteiten, airconditioning, telefoon met dataport, computer aansluiting en wekker.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.