Gemeente Eindhoven

Persbericht: 5 april 2004, no. 91

Tennishal EindhovenNoord opent seizoen voor tal van activiteiten

Tennishal Eindhoven-Noord sluit een druk winterseizoen af en maakt zich op voor een enerverend voorjaar en zomerseizoen. De tennishal is dan thuisbasis voor zowel groot- en kleinschalige overdekte evenementen, als voor indoor tennisactiviteiten.

Zo vinden dit voorjaar in de Tennishal Eindhoven-Noord, onderdeel van Sportcomplex Eindhoven-Noord, weer vele speciale evenementen plaats. De Eindhovense jeugd kan zich helemaal uitleven tijdens het Jeugdnachtspektakel. Inwoners van Eindhoven kunnen elkaar ontmoeten en
- letterlijk en figuurlijk - proeven van culturele en culinaire activiteiten tijdens de Sranan Wowojo (Surinaams volksfeest). Of men kan genieten van muziek en dansen pur sang tijdens het unieke rolstoel dansevenement 'Eindhoven danst op spanning'.

Uiteraard kan er tijdens de zomermaanden in de tennishal ook gesport worden. Een deskundige tennisleraar brengt de deelnemers aan het zomertrainingsprogramma de fijne kneepjes vak bij. Daarnaast organiseert de Tennishal Eindhoven-Noord ook dit jaar weer een speciale zomer tenniscompetitie. Inschrijving staat voor iedereen open.