Ingezonden persbericht


Mammoet kiest Panda s GateDefender 7200 om het bedrijfsnetwerk te beschermen

Gorinchem, 5 april 2004

Mammoet, een bedrijf van wereldklasse gespecialiseerd in heavy lifting en transport op onshore en offshore locaties, kiest GateDefender 7200 om hun bedrijfsnetwerk te beschermen tegen virussen en malware. Mammoet besliste een bijkomende beschermingslaag te gebruiken en installeerde daarvoor de Panda GateDefender 7200 als toegevoegde perimeter bescherming bij hun bestaande antivirus oplossing in hun hoofdkantoor in Schiedam.

Ondanks de draaiende antivirus oplossing bleven kleine infecties opduiken op het bedrijfsnetwerk. De IT ingenieurs van Mammoet beslisten om hun bedrijfsnetwerk uit te rusten met een extra laag antivirus bescherming om het netwerk virus en malware proof te maken.

We kozen voor de GateDefender omdat het een no-nonsense box is, die makkelijk te installeren en te beheren is. , zegt Bryan Marshall, Manager Infrastructural Services. De plug and play instelling van de GateDefender 7200, het gemak waarmee het product geconfigureerd kan worden en de lage onderhoudsbehoeften waren de beslissende factoren die onze ingenieurs overtuigden.

De Panda Software GateDefender 7200

Panda Software GateDefender 7200 is een dual-CPU oplossing voor bedrijven met meer dan 500 gebruikers en biedt een complete reeks kenmerken:


· 7 inbound en outbound gescande protocols: SMTP, HTTP, POP3, FTP, NNTP, SOCKS en IMAP4


· Eenvoudige en transparante netwerk integratie en installatie


· Intuitive Web Interface die via elke browser beheerd kan worden


· Dagelijkse updates van de virus signatuur bestanden en van de scan engine


· Panda Software Services: technische support 24h/365d via telefoon, 24h SOS Virus, dagelijkse updates

Over Panda Software

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, middelgrote en kleine bedrijven en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificaten ontvangen van wereldwijd erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van een uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken als een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd 45 vestigingen.