Ingezonden persbericht

Gronings marketingbureau in zee met Europees surf-mekka

GRONINGEN, 20040405 -- Het Groningse marketingbureau Simpell gaat in zee met het Britse Cornwall Holiday Lets, verhuurder van appartementen in Newquay. De Engelse kustplaats staat sinds jaar en dag bekend als het surf-mekka van West Europa. Jaarlijks trekken vele duizenden mensen uit heel Europa naar Newquay om diverse surf evenementen bij te wonen, waaronder de wereldkampioenschappen.


Simpell gaat een internet platform ontwikkelen, waar Europeanen online een appartement kunnen reserveren om de surf evenementen bij te wonen. Via de website van Cornwall Holiday Lets kunnen bezoekers een appartement aan het strand reserveren. Vervolgens vindt er een online betaling plaats, bijvoorbeeld via Visa of Mastercard. Als deze stappen gemaakt zijn, is de boeking compleet; de bezoeker heeft een bijzonder prettig verblijf in het vooruitzicht!

Cornwall Holiday Lets kiest voor het Groningse marketingbureau, vanwege haar expertise op dit gebied: "al geruime tijd ontwikkelen wij dergelijke online applicaties voor onze klanten. Door samen te werken met freelancers uit verschillende disciplines, bieden wij onze klanten een bijzonder breed 'kennis-pakket'", aldus Lionel Petitiaux, Manager Marketing en Sales bij Simpell.

In de maand mei van dit jaar kunnen bezoekers van www.cornwallholidaylets.net gebruik gaan maken van de online reservering mogelijkheden.
Ingezonden persbericht