district Rijn en Venen 11.05 uur

Utrecht 03-04-2004 - Persberichten district Rijn en Venen

Scootercontrole

MAARSSEN- Bij een scootercontrole zijn vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur 17 brom- en snorfietsen gecontroleerd. De technische controle vond plaats op Bisonspoor. In totaal werden 8 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het overschrijden van de constructiesnelheid, geluidsoverschrijding en het niet dragen van een helm.

Onder invloed

MAARSSEN- In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige automobilist uit Houten aangehouden omdat hij reed onder invloed van alcohol. Agenten zagen de automobilist door een rood verkeerslicht rijden en hielden de man staande. De blaastest was positief en later bleek uit de ademanalyse dat de Houtenaar 410 ugl alcohol in zijn lichaam had. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

Mishandeling

MIJDRECHT- Een 17-jarige jongen uit Mijdrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Aquamarijn op verdenking van mishandeling. Hij zou en 19-jarige man eveneens uit Mijdrecht met een hard voorwerp op zijn hoofd hebben geslagen. Het slachtoffer had de jongen aangesproken omdat hij zijn fiets had vernield. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.