Eemland zuid 12.35 uur

Utrecht 03-04-2004 - persberichten district Eemland zuid

Bekeuringen

AMERSFOORT- Tijdens de surveillance hebben agenten vrijdagmiddag diverse bekeuringen uitgedeeld op en rond het Neptunusplein. Een 38-jarige man uit Amersfoort kreeg een bekeuring voor het drinken van alcohol op de openbare weg. Een 39-jarige man uit Amersfoort werd aangehouden omdat hij een auto bestuurde zonder rijbewijs en de auto bovendien onverzekerd was. Een 28-jarige automobilist werd aangehouden omdat hij zijn rijbewijs en autopapieren niet kon tonen. Een 30-jarige automobilist kreeg een bekeuring vanwege niet-handsfree bellen.

Caravancontrole

WOUDENBERG- Vrijdagmiddag en avond is tussen 14.00 en 21.00 uur bij de brandweerkazerne Woudenberg een caravancontrole gehouden. In totaal zijn 45 autos met caravans en/of vouwwagens gecontroleerd op brandveiligheid, papieren, technische gebreken en verlichting. Het resultaat was positief; er werden slechts kleine gebreken geconstateerd zoals overjarige gasflessen, verlichting niet helemaal in orde en bandenspanning te laag.

De controle kwam tot stand in samenwerking met de brandweer, 3VO, gemeente Woudenberg, Renswoude en Scherpenzeel, de technische verkeersgroep en wijkagenten van Woudenberg.