Binnensticht 13.20 uur

Utrecht 04-04-2004 - persberichten district Binnensticht

Mishandeling

BILTHOVEN- Een 24-jarige man uit Bilthoven is zondagmorgen na een ruzie gewond geraakt aan zijn hoofd. De politie kreeg zondagmorgen rond 02.30 uur een melding van een vechtpartij op het Emmaplein waarbij twee mannen zouden zijn betrokken. Toen de politie arriveerde zagen zij een man op de grond zitten met een behoorlijke hoofdwond. Hij verklaarde niet te weten wat er gebeurd was. Getuigen wisten te vertellen dat het slachtoffer, toen hij de horecagelegenheid op het Emmaplein verliet, een woordenwisseling kreeg met een man. Deze man zou vervolgens het slachtoffer hebben geslagen. Hij is overgebracht naar het Diakonessenhuis in Utrecht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Doorrijden na ongeval

ZEIST- Een 38-jarige automobiliste uit Zeist is zaterdagavond rond 22.00 uur aangehouden op de Dijnselweg omdat zij kort daarvoor een geparkeerde auto had geraakt en was door gereden. De gewaarschuwde politie trof de bestuurster aan niet ver van de plaats van het ongeval en hield de vrouw staande. De bestuurster bleek gedronken te hebben. Het resultaat van de ademanalyse was 660 ug/l. Dit is bijna drie keer de toegestane hoeveelheid. De vrouw is haar rijbewijs kwijtgeraakt en kreeg een proces-verbaal.

Snelheidscontrole

DE BILT- Zaterdagmiddag is tussen 14.15 en 16.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. 206 van de 2157 gecontroleerde automobilisten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 118 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.