Gemeente Eindhoven

Persbericht: 12 maart 2004, no. 72

Zesde bijeenkomst in kader van verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning op Sportcomplex Eindhoven - Noord

Op maandag 5 april 2004 zal van 19.30 - 21.00 uur vindt de zesde bijeenkomst in het kader van verenigingsondersteuning plaats in het clubgebouw van PSV Handbal aan de Oude Bosschebaan. Onderwerpen als terugblik op 2003, sponsoring, ledenwerving, vrijwilligers, reclameborden en energiemaatregelen komen op deze avond aan bod. De deelname aan deze bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor sportbestuurders van sportverenigingen op Sportcomplex Eindhoven - Noord.

Omdat het een hele klus is om de organisatie en activiteiten binnen een sportvereniging in goede banen te leiden, heeft Sportcomplex Eindhoven - Noord vanaf 2001 samen met de Eindhovense Sportraad werk gemaakt van ondersteuning aan de verenigingen. Inmiddels zijn er al vijf bijeenkomsten georganiseerd, steeds met specifieke onderwerpen.

Sporten in verenigingsverband is nog altijd populair in Eindhoven, ook op Sportcomplex Eindhoven - Noord. In totaal trainen en spelen er wekelijks dertig sportverenigingen met ruim 12.000 leden en circa
1.500 vrijwilligers in en op één of meerdere accommodaties van het veelzijdige sport - en ontmoetingscomplex.
Informatie: Sportcomplex Eindhoven - Noord, Sigrid Haeck, tel (040) 238 88 30 Website: www.sen.eindhoven.nl _

© 2004 Gemeente Eindhoven