Politie Zeeland


O-2987-2004 AUTOMOBILISTE RIJDT IN SLOOT


Een 18-jarige Duitse automobiliste is maandagmiddag rond 16.00 uur op de Zwinweg in Oudelande in een sloot gereden omdat ze schrok van een gans op de weg.
Ze gaf een ruk aan haar stuur waardoor ze in de macht over haar auto verloor en in een sloot tot stilstand kwam. De vrouw en de gans kwamen met de schrik vrij, haar auto raakte aan de voorzijde licht beschadigd.


W-2988-2004 WINKELDIEF


Bij de Gamma in Vlissingen is maandagmiddag rond 16.45 uur een 22-jarige Middelburger betrapt op winkeldiefstal.
Hij had in de winkel enkele goederen t.w.v. 25 euro onder zijn jas gestoken en wilde de kassa passeren zonder deze te betalen. Hij werd hierbij betrapt en aangehouden. Na opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld.


W-2989-2004 BROMFIETSER AANGEREDEN


In Nieuw en Sint Joosland zijn maandagmiddag rond 16.30 uur een bromfietser en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.
Een 34-jarige automobilist uit Rotterdam reed over de Vlackeweg en verleende op de kruising met de Langeweg geen voorrang aan een 17-jarige bromfietser uit Middelburg. De bromfietser is met o.a. een gekneusde pols en gebroken tanden overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een 17-jarige meisje die bij hem achterop zat, liep diverse schaafwonden op. De automobilist kwam met de schrik vrij. Een 24-jarige Rotterdammer die bij hem in de auto zat, werd met een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht. De bromfiets en de personenauto raakten bij de aanrijding beschadigd.


O-2990-2004 BROMFIETSER TEN VAL


In zijn woonplaats is maandagmiddag een 66-jarige man uit Zierikzee met zijn bromfiets ten val gekomen nadat hij was aangereden door een bestelauto.
De bestuurder van de bestelauto, een 33-jarige man uit Zierikzee, stond stil op de Jannewekken en wilde wegrijden. Hierbij zag hij de bromfietser over het hoofd, die hem op dat moment passeerde. Door de aanrijding verloor de bromfietser de macht over het stuur en botste op een hem tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 34-jarige man uit Zierikzee. De bromfietser liep hierbij een gekneusde heup op, zijn brommer raakte rondom beschadigd.