VSNU



Seminar Visie op E-learning
6 & 7 april 2004.

Opleidingsdirecteuren, facultaire portefeuillehouders onderwijs, directeuren van onderwijsinstituten en opleidingscoördinatoren binnen onderwijsinstellingen zijn bezig met het voorbereiden en introduceren van vormen van ICT, teleleren, e-learning e.d. in de opleiding. Zij dienen zich een beeld te vormen van wat dat impliceert en dienen een visie op e-learning te ontwikkelen die aansluit bij hun opleidingsconcept. Deze strategisch onderbouwde visie beoogt in een of andere vorm een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van onderwijs. Immers, de tijd dat ICT louter omwille van de ICT werd gehanteerd en slechts een substitutiekarakter had, is voorbij. Derhalve wordt van een opleidingsdirecteur verwacht dat hij/zij e-learning in een onderwijsinnoverend kader kan plaatsen. Dit seminar beoogt een bijdrage te leveren aan deze visieontwikkeling. Nagegaan wordt wat de beoogde ambities zijn die de deelnemers voor ogen hebben met ICT, hoe deze ambities worden uitgewerkt en geïmplementeerd, wat de resultaten daarvan zijn, en welke nieuwe ambities zich aandienen.

Datum 6 & 7 april 2004

9.00 - Tijdstip 9.30 - 22.00 uur 18.00 uur

Locatie &
plaats NH Hotels, Jaarbeursplein 24 Utrecht

Opleidingsdirecteuren, facultaire portefeuillehouders onderwijs, directeuren Doelgroep van onderwijsinstituten en
opleidingscoördinatoren binnen onderwijsinstellingen

Aantal
deelnemers Maximaal 15 deelnemers

Prijs ¤ 995 incl. verblijfskosten en documentatie

Vul E-mailformulier in

Algemene voorwaarden
Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Na ontvangst van uw inschrijfformulier krijgt u binnen twee weken nader bericht over uw deelname. Indien u geplaatst bent ontvangt u dan tevens een acceptgirokaart. Tot 20 oktober 2003 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering tussen 20 oktober 2003 en 3 november2003 betaalt u 25% annuleringskosten. Na deze datum bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd. Bij onvoldoende inschrijvingen kan het seminar worden geannuleerd. De reeds betaalde deelnemersgelden worden dan uiteraard gerestitueerd. Ondergetekende gaat akkoord met genoemde aanmeldingsvoorwaarden.

Wet Bescherming Persoonsgegevens
Sinds 1 september 2001 is de Wet Bescherming persoonsgegevens van toepassing. Deze wet legt beperkingen op aan het verzamelen van gegevens over identificeerbare personen. Organisaties mogen de verzamelde gegevens niet gebruiken voor andere doelen dan voor het oorspronkelijke doel, bijvoorbeeld congresdeelname. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokken personen mogen de gegevens niet gebruikt worden voor uitnodigingen voor andere congressen. Op de aanmeldingsformulieren voor congressen die door VSNU Congresorganisatie georganiseerd worden kunnen deelnemers aangeven of zij bezwaar hebben tegen het gebruiken van hun gegevens voor andere congressen en bijeenkomsten. In het geval dat er bezwaar bestaat tegen het gebruik van persoonlijke gegevens, worden de verzamelde gegevens na afronding van de congressen vernietigd. U kunt dit doorgeven aan VSNU Congresorganisatie door een mail te sturen naar congres@vsnu.nl.