Ingezonden persbericht


VIP - Uitnodiging!

De kracht van Inspiratie & Innovatie in Leisure!

Pleisureworld verzorgt op 6 april een exclusieve bijeenkomst voor beslissers in de leisuremarkt. Beleidsmakers, bestuurders, makelaars in recreatievastgoed, ondernemers en adviseurs in sport en recreatie ontmoeten elkaar bij een sterk programma met boeiende sprekers, waaronder Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. De plaats van handeling is Hotel Dorint in Eindhoven. Aansluitend aan het diner volgt een bezoek aan de Nationale Reisopera met de voorstelling 'The Mikado' in de Eindhovense Stadsschouwburg.

De sprekers zullen ingaan op trends en de toekomst binnen de groeiende markt van vrije tijd en sport. Jacco Eltingh en Paul Haarhuis behandelen het belang van sponsoring voor topsportevenementen. De gemeente Eindhoven licht een tipje op van toekomstige ontwikkelingen, gevolgd door Johann Koenis: de architect van het toekomstige Eindhovense topsportzwembad. Hij verduidelijkt de rol van breedtesport als drager voor het te realiseren internationale topzwembad. Een demonstratie van de Pleisurescan maakt duidelijk hoe gemeenten met deze 'tool' hun leisurebeleid beter zouden kunnen bepalen en de internationale koepelorganisatie van attractieparken neemt de deelnemer mee naar de toekomstige wereld van fun en entertainment.

Pleisureworld wil u graag uitnodigen voor deze topontmoeting onder de naam: De kracht van Inspiratie & Innovatie in Leisure . Kijk voor meer informatie op www.pleisureworld.nl

Pleisureworld Partner

Tijdens de afgelopen voorjaarsvakantie hebben tussen de vijfhonderd en achthonderd bezoekers waaronder veel kleine kinderen de opening bijgewoond van de nieuwe binnenspeeltuinen van pannenkoekenboerderij Erve Brooks in het Achterhoekse Gelselaar. Deze nieuwe attracties, in de traditionele gebouwen van Erve Brooks', zijn gerealiseerd door Spider Play. Dit bedrijf staat bekend als leverancier van unieke indoor speeltuinen en 'softplay area'.

De nieuwe binnenspeeltuinen op de pannekoekenboerderij zijn: een 'hooiberg' voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een 'steltenberg' met twee verdiepingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze vormen een goed voorbeeld van de projecten die Spider Play realiseert. Het bedrijf houdt de ontwikkeling, het ontwerp, de productie, de assemblage, de logistiek en de installatie van de projecten volledig in eigen hand. Daardoor kan de firma zelf continu toezien op de kwaliteit. Meer informatie over Spider Play staat op www.spider-business.com. De speeltuinen van Erve Brooks staan beschreven op www.erve-brooks.nl

Reacties: redactie@pleisureworld.nl Meer informatie vindt u op: www.pleisureworld.nl