Gemeente Renswoude



* Bouwvergunningen

* Wet Milieubeheer

* Sloopvergunningen
Bouwvergunningen
Datum: 05/04/2004

INGEKOMEN AANVRAGEN BOUWVERGUNNING
De volgende aanvragen voor een bouwvergunning zijn ingediend:
1. Maatschap Van Bennekom ten behoeve van de uitbreiding van een kippenstal op het perceel Schalm 7 te Renswoude;
2. de heer A. Verbeek ten behoeve van de plaatsing van een carport/tuinhuisje op het perceel Barneveldsestraat 49a te Renswoude;

3. de heer J.H. Liefting ten behoeve van de bouw van een werktuigenberging op het perceel Barneveldsestraat 40 te Renswoude;

4. de heer G. van Ginkel ten behoeve van de plaatsing van een berging/tuinhuisje op het perceel Kerkstraat 22 te Renswoude.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Floor van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.

VERLEENDE BOUWVERGUNNINGEN
Door het college van burgemeester en wethouders zijn de volgende bouwvergunningen verleend aan:

1. de heer B. van Mourik ten behoeve van de uitbreiding van de woning De Meent 23 te Renswoude;

2. de heer J. van Hardeveld ten behoeve van de bouw van een berging/tuinhuisje op het perceel Kerkstraat 24 te Renswoude;
3. de heer M. Koudijs ten behoeve van het vergroten van de garage/berging op het perceel Meidoornlaan 22 te Renswoude;
4. de heer J.C. de Wit ten behoeve van de uitbreiding van de woning Oude Holleweg 11 te Renswoude;

5. Goedvastgoed BV ten behoeve van bouw van bedrijfsunits en woningen op het perceel Utrechtseweg 10-12 te Renswoude;
6. de heer W.H. van de Fliert ten behoeve van de bouw van een kippenstal op het perceel Barneveldsestraat 36 te Renswoude;
7. de heer J. Scholtus ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel Oude Holleweg 19 te Renswoude;

8. de heer G.J. Ligtenberg ten behoeve van de uitbreiding van de woning Oude Holleweg 2d te Renswoude;

9. mevrouw J.S.D. Mulder ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel Wittenoordseweg 7 te Renswoude.

Een ieder, die door het verlenen van een bouwvergunning rechtstreeks in zijn/haar belangen meent te zijn getroffen kan daartegen binnen zes weken, derhalve tot 19 mei 2004, schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Binnen diezelfde termijn kan ook om schorsing van een bouwvergunning worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Maliebaan 34, 3581 CR te Utrecht. Wet Milieubeheer
Datum: 05/04/2004

INTREKKING VERGUNNING WET MILIEUBEHEER
Vanaf morgen ligt gedurende zes weken in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4 te Renswoude, de volgende intrekkingsbeschikking ter inzage:
* Intrekking van de op 12 juli 1983 verleende vergunning ten behoeve van het agrarisch bedrijf van de heer J. Groeneveld aan de Barneveldsestraat 31 te Renswoude op basis van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer.

De beschikking kan worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel. 0318-578153), buiten kantooruren.
Beroep tegen de beschikking kan worden ingediend door degenen, die reeds eerder bedenkingen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door degenen, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van bedenkingen tegen het ontwerpbesluit. Het beroepschrift moet voor afloop van de termijn van terinzageligging, derhalve voor 19 mei 2004, in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

MELDINGEN WET MILIEUBEHEER
Vanaf morgen liggen in het gemeentehuis de volgende meldingen op grond van de Wet milieubeheer ter inzage:

1. de heer J. Vermeer heeft een melding op grond van het Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer ten behoeve van de timmerfabriek aan De Hooge Hoek 3 te Renswoude;
2. de heer C. Bos heeft een melding op grond van het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer ingediend ten behoeve van het opslag- en handelsbedrijf in veevoeders aan de Kooiweg 4 te Renswoude.

De meldingen kunnen worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en op afspraak, buiten kantooruren (tel.: 0318-578153).
Bezwaar tegen een melding kan door een ieder binnen zes weken, derhalve tot 19 mei 2004, worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.

ONTWERPBESCHIKKINGEN WET MILIEUBEHEER
Vanaf morgen liggen gedurende vier weken in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4 te Renswoude de volgende ontwerpbeschikkingen ingevolge de Wet milieubeheer ter inzage:

1. de heer J.M. van Ravenhorst ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Emminkhuizerlaan 8 te Renswoude;

2. de heer A.J. Bos ten behoeve van het agrarisch bedrijf aan de Schalm 6-8 te Renswoude.

Strekking van de ontwerpbeschikkingen: het onder voorwaarden verlenen van de gevraagde milieuvergunningen.
De ontwerpbeschikkingen kunnen worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel. 0318-578153), buiten kantooruren. Gemotiveerde bedenkingen tegen een ontwerpbesluit kunnen door een ieder gedurende de termijn van terinzageligging, derhalve tot 5 mei 2004, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. De ingekomen bedenkingen worden bij de andere stukken ter inzage gelegd. Sloopvergunningen
Datum: 05/04/2004

VERLEENDE SLOOPVERGUNNINGEN
Door het college van burgemeester en wethouders zijn de volgende sloopvergunningen verleend aan:

1. de heer C. Bos ten behoeve van de sloop van een opslagloods op het perceel Kooiweg 4 te Renswoude;

2. de heer J.J. Vermeer ten behoeve van de sloop van de woning met bedrijfsruimte op het perceel Barneveldsestraat 23 te Renswoude.

Een ieder, die door het verlenen van een sloopvergunning rechtstreeks in zijn/haar belangen meent te zijn getroffen kan daartegen binnen zes weken, derhalve tot 19 mei 2004, schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Binnen diezelfde termijn kan ook om schorsing van de sloopvergunning worden gevraagd bij de Voorzitter van de Sector Bestuursrecht van de Arrondissements-rechtbank, Maliebaan 34, 3581 CR te Utrecht.