Politie Zeeland


W-2991-2004 AANRIJDING


Op de kruising Het Groene Woud/Zandstraat/Looierssingel in Middelburg zijn maandagavond rond 21.30 uur een fietser en een motor met elkaar in botsing gekomen.
Een 19-jarige fietser uit Middelburg reed door rood licht het kruispunt over en kwam in botsing met een 52-jarige motorrijder uit de gemeente Veere. Er was alleen materiële schade.


Z-2992-2004 BROMFIETSER ONDERUIT

In zijn woonplaats is maandagavond rond 22.15 uur een 30-jarige Terneuzenaar met zijn brommer onderuit gegaan op de Mr. F.J. Haarmanweg.
De man was onder invloed van alcohol met zijn brommer tegen een paal gereden waarna hij een schuiver maakte van ongeveer 20 meter. De man werd met vermoedelijk een gebroken middenvoetsbeentje en diverse schrammen overgebracht naar het ziekenhuis. De man weigerde mee te werken aan een blaastest waarop tegen hem proces-verbaal werd opgemaakt.


W-2993-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN

Op de Schroeweg in Middelburg is dinsdag rond 01.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 41-jarige man uit de gemeente Veere voor rijden onder invloed van alcohol.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.


W-2994-2004 VERDUISTERING IN DIENSTBETREKKING

In zijn woning is maandagavond een 25-jarige Vlissinger aangehouden.
De man wordt ervan verdacht afgelopen week computerapparatuur te hebben weggenomen van zijn werkgever. De man had deze hierna te koop gezet op internet. De Vlissinger werd na verhoor met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Z-2995-2004 BRANDSTICHTING IN WONING IN TERNEUZEN

Een 22-jarige Terneuzenaar is maandagavond rond 22.30 uur in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van brandstichting in de woning van zijn 20-jarige ex-vriendin.
Tussen beide personen was een conflict ontstaan waarna de man probeerde enkele spullen in de hal van de woning in brand te steken. Hierna ging hij er vandoor. De vrouw zag kans de brandende spullen naar buiten te schoppen zodat erger kon worden voorkomen. De 22-jarige Terneuzenaar is na zijn aanhouding in verzekering gesteld.





Politie Zeeland