Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Huissen, Twee aanhoudingen i.v.m. overval Pannenhuis
Publicatiedatum: 06-04-2004

Gisterochtend hield de politie van het district Rivierenland twee mannen aan wegens verdenking van betrokkenheid bij de overval op 19 februari op bedrijventerrein Pannenhuis in Huissen. Hun exacte rol wordt op dit moment nader onderzocht.

De twee verdachten, een 29-jarige man en een 25-jarige man, werden in hun woningen in Arnhem Zuid aangehouden. Na de aanhoudingen werden de woningen door de politie doorzocht. De buit van de overval (of een deel daarvan) werd niet aangetroffen.

Uit diverse getuigenverklaringen werd duidelijk dat er bij de overval waarschijnlijk vier personen zijn betrokken. Deze vier zijn door meerdere getuigen gesignaleerd in een BMW op bedrijventerrein Pannenhuis, zowel op de ochtend van de overval, als de dagen daarvoor. Aan de hand van de verklaring van het slachtoffer gaat de politie er van uit dat de daadwerkelijke overval door twee personen werd gepleegd. De twee aangehouden mannen worden verdacht van tenminste betrokkenheid bij de overval, maar wat hun precieze rol daarin geweest is wordt nader onderzocht.

De twee verdachten zijn voor verder verhoor in verzekering gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen in verband met de overval niet uit.

voor nadere informatie:
Miriam van de Geer
Politiedistrict Rivierenland
0316-368031