AutoRai

6-4-2004

Gratis navigatiesysteem op ieder Rio model

De Kia Rio is de ruimste gezinsauto in zijn klasse. Standaard is de sportief gelijnde Rio al zeer royaal uitgerust tegen een scherpe prijs. Tot en met 30 juni doet Kia daar nog een schepje bovenop. Dan krijgt iedere koper van een nieuwe Kia Rio een gratis VDO Dayton navigatiesysteem ter waarde van 995,-.

Het VDO-Dayton MS 4100 navigatiesysteem wordt gratis ingebouwd en is onder andere voorzien van een 4x40 Watt radio/CD speler, een navigatie CD-ROM voor de hele Benelux en afstandsbediening.

Naast deze aanbieding biedt de Kia dealer nu ook de compleet uitgeruste Rio 1.5 LS Ice aan. Dit model biedt bovenop de toch al royale standaarduitrusting van de LS uitvoering (o.a. ABS, EBD, dubbele airbags, elektrische ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels) nu ook gratis airconditioning, stootstrips, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een spoiler (alleen op de 5-deurs uitvoering). Het voordeel voor de consument komt daarmee - inclusief het gratis navigatiesysteem - op 2.275,-. De Rio 1.5 LS Ice is leverbaar vanaf 12.995,-.

Er is tijdelijk al een Kia Rio met gratis navigatiesysteem vanaf 9.495,-. Voor dat bedrag is een Rio 1.3 RS Visto leverbaar. Dit model is standaard voorzien van onder meer ABS en EBD (elektronische remkrachtverdeling), stuurbekrachtiging, centrale portiervergrendeling en bumpers in de kleur van de carrosserie.

Bovengenoemde acties zijn geldig tot en met 30 juni 2004.