Utrecht stad, 10.00 uur

Utrecht 06-04-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Beroving tasje

UTRECHT- Op zondagochtend werd een vrouw bestolen van haar tas.

Omstreeks 16.15 uur liep een 33-jarige vrouw over de Fivelingo. Plotseling werd haar tas van haar schouder afgetrokken en onbekende jongens renden hard weg. Een omstander zag dit gebeuren en zette de achtervolging in. De omstander (gegevens onbekend) kwam vervolgens weer terug met de tas van de vrouw. De politie is op zoek naar getuigen van deze tasjesroof en verzoekt contact op te nemen met de politie van het district Tolsteeg; 0900-8844.

Beamer niet betalen

UTRECHT- Op maandagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 16.40 uur wilde een 16-jarige jongen uit Utrecht aangehouden in een winkel aan het Gildenkwartier. De jongen wilde met een beamer de winkel verlaten maar werd tegengehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Ruitvernielers aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werden drie vernielers aanhouden. Omstreeks 19.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er ruiten werden vernield van een school gelegen aan de Stauntonstraat. De politie ging poolshoogte nemen en trof hier drie jongen in de leeftijd van 11 en 13 jaar afkomstig uit Utrecht. In totaal waren 7 ruiten vernield van de school. De jongens werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Zij zullen de schade moeten vergoeden.

Rijden onder invloed

UTRECHT- Op maandagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 21.30 uur werd de 30-jarige man gecontroleerd op de Wolgadreef. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken. Op het politiebureau blies hij het bureau 625 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.