Politie Zuid-Holland-Zuid

06/04 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

06-04-2004 - Persberichten district II

ZONDER RIJBEWIJS
GORINCHEM-Een 18-jarige man uit Gorinchem is aangehouden omdat hij zonder geldig rijbewijs reed. De politie betrapte de jongeman op dit feit toen hij op maandagavond 5 april over de Mollenburgseweg reed. De jongeman gaf een valse naam op. De politie wist echter dat de jongen deze naam vaker opgeeft omdat dit de naam van een persoon betreft die wel in het bezit is van een rijbewijs. Hierop kreeg de jongeman een extra verbaal mee.

MINIGRAVER GESTOLEN
SLIEDRECHT- Bij een bedrijf aan de Industrieweg is een minigraver gestolen. Dit ontdekte een werknemer op maandag 5 april. Het slot van het hek was doorgeknipt, vermoedelijk op zondag 4 april. Vervolgens is men het terrein opgegaan en heeft met de aanhangwagen met daarop de minigraver meegenomen.

ALCOHOL
PAPENDRECHT- Een 59-jarige man uit Papendrecht is aangehouden wegens rijden onder invloed. De man reed in de nacht van maandag op dinsdag 6 april over de Rozenstraat. Hij moest een blaastest ondergaan en bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.
SLIEDRECHT- Een 22-jarige vrouw uit Sliedrecht is aangehouden omdat zij met teveel alcohol op achter het stuur reed. Dit bleek in de nacht van maandag op dinsdag 6 april toen de vrouw over de Frans Halsstraat reed. De vrouw kreeg een rijverbod van 4 uur en een transactie.
PAPENDRECHT-Op het Westeind is een 35-jarige man uit Papendrecht aangehouden omdat hij teveel gedronken had om nog te kunnen rijden. De man reed hier in de nacht van maandag op dinsdag 6 april. De man blies ver boven de streep tijdens een blaastest. Het bleek niet de eerste keer dat de man betrapt werd met teveel alcohol op. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een dagvaarding mee.