De Unie


GIL - De in te dienen CAO-wijzigingsvoorstellen

6 april 2004 - Het doet ons veel deugd dat een behoorlijk aantal van u nu wel de moeite heeft genomen om van zich te laten horen. Daarmee is in ieder geval duidelijk geworden dat u het in ruime meerderheid met ons eens bent.

Na uw commentaren zijn de wijzigingsvoorstellen op enkele kleine punten aangepast. Om dezelfde reden is één van de voorstellen (declaratie vakbondscontributie) zelfs in zijn geheel komen te vervallen.
Gelijktijdig met verzending van deze ledenbrief worden de definitieve CAO-wijzigingsvoorstellen aan de werkgeversdelegatie toegezonden. Onderhandelingsdata zijn vastgesteld 20 april, 14 en 18 mei 2004.

Het is belangrijk dat wij contact houden!
De komende tijd zullen wij u blijven informeren over de CAO-onderhandelingen. Dat gebeurt door middel van ledenbrieven, maar ook via onze website.

Maar wij hopen ook van u te blijven vernemen. Praktijkvoorbeelden, vragen, meningen, opmerkingen en suggesties, het is en blijft van harte welkom. Zeker tijdens de onderhandelingen is het van groot belang dat u met ons meedenkt!

Reageren kan dan per post (De Unie, t.a.v. de heer Ed C.P. Lecomte, Voltairetuin 4, 2908 XJ Capelle a.d. IJssel), per e-mail (groothandel@unie.nl) of telefonisch (0345-851045). Vergeet niet om in alle gevallen te vermelden dat het gaat over de CAO Groothandel in Levensmiddelen 2004.

Ed C.P. Lecomte
Bedrijfsgroepvoorzitter Groothandel

Downloads
GIL - Brief Sociaal Comite 05..
GIL - CAO-wijzigingsvoorstell..

dinsdag, 6 april 2004