Provincie Noord-Holland

Zilveren penning voor drs. F.A.M. van Dooren

Drs. F. (Frank) A.M. van Dooren, hoofd van de afdeling Ruimte, Wonen en Bereikbaarheid van de provincie Noord-Holland heeft uit handen van gedeputeerde Poelmann vanmiddag de zilveren penning van noord-Holland ontvangen wegens zijn verdiensten voor de provincie.

Frank van Dooren neemt op 10 mei afscheid van zijn huidige functie bij de provincie Noord-Holland. De heer Van Dooren treedt in dienst bij de gemeente Zaanstad als directeur Stad.

Vanaf 1 oktober 1990 heeft de heer Van Dooren gewerkt bij de provincie Noord-Holland. Sindsdien is hij in verschillende functies werkzaam geweest bij de provincie. Hij begon als senior medewerker bestuursondersteuning en integrale planning bij de Centrale Bestuursdienst. Per 1 april 1992 werd De heer Van Dooren benoemd tot hoofd bureau bestuursondersteuning. Op 1 mei 1995 werd hij hoofd van de afdeling Bestuurszaken. In mei 1997 volgde zijn benoeming tot hoofd van afdeling Projecten. Deze functie heeft de heer Van Dooren vervuld tot zijn benoeming tot hoofd van de afdeling Ruimte, Wonen en Bereikbaarheid per 17 april 2001.
Marcel van Kanten 2 april 2004