Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

Uitnodiging: Wegenwacht kiest nieuwe auto

Den Haag, 24 maart 2004

Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de feestelijke ondertekening van de leveringscontracten voor het nieuwe hulpverleningsvoertuig voor de komende jaren. De ondertekening zal plaatsvinden op 6 april op 16.00 uur in het Wegenwachtstation Planken Wambuis in Wolfheze. Guido van Woerkom, hoofddirecteur ANWB, Cees van den Vlekkert directeur Hulpverlening ANWB en Robert Sinke, algemeen directeur Pon's Automobielhandel B.V. zijn de ondertekenaars.

In het programma rond de ondertekening wordt gepresenteerd hoe de wegenwacht-organisatie meegroeit met de eisen van de tijd. De introductie van het nieuwe wegenwachtvoertuig komt in een periode dat de Wegenwacht een ingrijpende reorganisatie afsluit om de kwaliteit van de hulpverlening op een hoog niveau te houden. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week, binnen 35 minuten bij de pechklant aanwezig zijn en 90% van de bestuurders weer op weg helpen; dat zijn de standaards in het streven de leden mobiel te houden.

Ter gelegenheid van deze feestelijke gelegenheid zullen beide partijen de vereniging Simavi met een speciaal project in het zonnetje zetten.

Voor de pers is een uitgebreide persmap beschikbaar met vele foto's, feiten en cijfers over de Wegenwacht van vroeger en nu.

Wij verwelkomen u graag op 6 april bij:

Wegenwachtstation Planken Wambuis
Van Nieuwenhuizenweg 1
6872 NE Wolfheze


Noot voor de redactie: