Endemol Entertainment

Hilversum, 6 april 2004

JIM KNOPF NIEUW HEAD OF SALES BIJ ENDEMOL INTERNATIONAL

Met gepaste trots kondigt Endemol de benoeming van Jim Knopf aan als Head of Sales / Hoofd Verkoop bij de afdeling Programming & Licensing in Hilversum. Gedurende de afgelopen jaren was Knopf Senior Vice President of Sales bij the Heritage Networks in Los Angeles. Vanaf 1 mei aanstaande rapporteert Jim Knopf aan Mike Morley, Executive Director of Programming & Licensing bij Endemol International.

Over de benoeming zegt Morley: "Jim is een door de wol geverfde sales veteraan met het enthousiasme van een jonge voetballer die zojuist zijn eerste profcontract heeft getekend. We kunnen niet wachten om hem binnen te halen in het centrum van de afdeling Programming & Licensing te verwelkomen en zijn energie en ervaring te delen."

Knopf zegt: " Niet veel mensen krijgen de kans om voor een dynamisch bedrijf als Endemol International te werken. Ik verheug me erop om een eenheid te vormen met de sales afdeling en ik hoop op die manier een significante bijdrage te leveren aan zowel het succes, als de positie van marktleider die Endemol heeft."

James R. Knopf (41) heeft een Bachelordegree in de Kunsten gehaald aan de Universiteit van Massachusetts en studeerde aan de School of Business van de Universiteit van Colorado. Knopf heeft voorheen salesfuncties bekleed bij King World, Warner Brothers, CBS en MCY Music World. Onlangs verliet hij THN waar hij verantwoordelijk was voor de distributie van alle first-run televisie programma's, waaronder Showtime At The Apollo, Weekend Vibe, Livin' Large met Carmen Electra en Resurrection Blvd.


______________