Digitale Gemeente Houten

Drugsinfo avond voor ouders

dinsdag 16 maart 2004 - Bron: Chipolata

Op dinsdag 6 april organiseert het JIP het kader van de landelijke drugscampagne in samenwerking met de GG&GD en Centrum Maliebaan een o.a. het bespreekbaar maken van drugs(gebruik), en hoe herken je of je kind gebruikt. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Op 7 april zijn de medewerkers van GG&GD en Centrum Maliebaan s middags aanwezig voor vragen van tieners en s avonds voor vragen van jongeren. Ook kan je hier je kennis van drugs testen.

Activiteiten voor tienermoeders
Het Jongeren Informatie Punt (JIP) wil tienermoeders met elkaar in contact brengen door activiteiten te organiseren waarbij ontmoeting centraal staat. Je kunt dan denken aan activiteiten waarbij je samen met je kind leuke dingen doet, samen zwemmen, winkelen en noem maar op. Daarbij kan je ook ervaringen uitwisselen en elkaar steun bieden. Ook is het mogelijk voorlichtingen te organiseren over bijvoorbeeld huisvesting, kinderopvang, het vinden van werk en het opvoeden van je kind.

Ben jij tienermoeder of zwanger en nog geen 23 jaar en zou je graag in contact komen met andere jonge moeders? Neem dan contact op met het JIP door te mailen naar jip@chipolata.nl of bel met 030 6341757 en vraag naar Jane. Kijk ook eens op onze site voor interessante links. www.chipolata.nl/jip.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).