Ingezonden persbericht


Persbericht

Cursus XSLT bij Salience B.V.

XSLT gebruiken voor het transformeren van XML documenten

Nieuwegein, 18 februari 2004 -- De tweedaagse cursus XSLT, die op 7 en 8 april wordt georganiseerd door Salience B.V. - specialist op het gebied van XML-toepassingen, is vooral bedoeld voor XML-deskundigen. Tijdens deze cursus leren zij XML documenten in verschillende vormen te transformeren (HTML, XML, text based format, enzovoort), een voorwaarde voor het uitwisselen van data tussen applicaties of voor het publiceren op internet.

Gedurende de twee cursusdagen worden acht modules behandeld. Elke module licht een specifiek deelonderwerp uit. Op deze manier worden alle ins en outs van XSLT behandeld. De modules omvatten de introductie XSLT en Xpath tot en met XSLT in de praktijk. Cursusleider is Ronald Heller. Na afloop van de cursus hebben deelnemers concreet inzicht in de werking en de mogelijkheden van XSLT. Ze weten welke standaarden er zijn en kunnen een (eenvoudig) XSLT script schrijven.
De cursus XSLT is vooral bedoeld voor ervaren XML-adepten. Tot de deelnemers behoren projectleiders, programmeurs, systeemanalisten en -ontwikkelaars, applicatieontwikkelaars, web developers, informatieanalisten, applicatiebeheerders, software engineers en software architecten.

Datum: 7 en 8 april 2004
Cursus: XSLT
Plaats: Utrecht / Nieuwegein
Informatie: Info@salience.nl of tel.: 030-6056675
Verdere informatie / aanmelden: http://www.salience.nl/opleidingen_xslt_nl.php

De kosten van deze tweedaagse cursus bedragen ¤ 1.600,00 (excl. BTW) per persoon,
inclusief koffie, thee, aperitief en lunch. Daarnaast wordt een syllabus uitgereikt die als naslagwerk is te gebruiken. Locatie is een hotel annex conferentieoord in de omgeving van Utrecht of het kantoor van Salience te Nieuwegein. Er is plaats voor maximaal 8 cursisten.

Salience B.V. - Coltbaan 27b - 3439 NG Nieuwegein - Tel: 030 6056675 Fax: 030 6056324 - E-mail: info@salience.nl - Internet: www.salience.nl

Over Salience
Salience uit Nieuwegein is in Nederland hét toonaangevende expertisecentrum op het gebied van de toepassing van XML. Het bedrijf helpt organisaties zoveel mogelijk rendement te behalen uit informatie. Hiertoe analyseert Salience informatiestromen en -structuren, adviseert het organisaties over efficiënte inrichting daarvan en implementeert het de aangedragen oplossingen. Daarnaast organiseert het bedrijf regelmatig cursussen gericht op informatiemanagement en diverse XML-toepassingen. Concrete toepassingsgebieden waarop Salience de afgelopen jaren actief is geweest, zijn onder meer: data/text-integratie, content management, e-learning en e-publishing. Het bedrijf mag onder andere ASML, de Nederlandsche Bank, de NS, Robeco en Shell tot het klantenbestand rekenen. Zie

Ingezonden persbericht