Gemeente Maassluis

Persberichten

29-3-2004

Natuurlijke activiteiten op het CNME

In de maand april worden er in het het Maassluise Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) weer enkele natuurlijke activiteiten voor belangstellenden georganiseerd. Het CNME is te vinden aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 433 (naast de tennishal).

Op woensdag 7 april is er van 14 tot 16.00 uur een Workshop tuintje maken in schaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Kinderen maken een tuintje door kiemplantjes en steentjes te zoeken. Ook wordt er wat gezaaid. De workshop wordt gehouden in het CNME en belangstellenden moeten zich van tevoren opgeven via tel. 5931931. Er is een maximum van 20 kinderen en de kosten bedragen 3 (te voldoen bij entree).

Op woensdag 14 april is er om 19.30 uur een Workshop waarin een tenen mand gemaakt wordt met wilgenhout van o.a. de knotwerkgroep Maasland. Ook wordt door Hans van Buuren van de knotgroep Maasland/Maassluis een korte lezing gehouden over het onderhouden van wilgen in de omgeving van Maassluis vroeger en nu. Belangstellenden kunnen zich opgeven via tel. 5931931, het maximum aantal deelnemers is 15 en de kosten bedragen 4 p.p.