BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 6 april 2004

WORLD ACCORDING TO CHRIS EN SOPHIE

De vaste kijker van World according to BNN heeft ze vast al opgemerkt. Sinds enige tijd duiken Chris Silos en Sophie Hilbrand regelmatig op in de filmpjes van World according to BNN. Deze late night quiz wordt iedere woensdag, donderdag en vrijdagavond van 23.15 uur tot 23.45 uur uitgezonden op Nederland 2.

Chris en Sophie waren eerder te zien in het programma 6pack. Chris: 'BNN heeft altijd al een aantrekkingskracht op mij gehad en ik denk dat de filmpjes die wij voor World according to BNN draaien in het verlengde liggen van het werk dat wij in het verleden hebben gemaakt. Alleen hebben we nu een heel team waar we op kunnen terugvallen'.

In de uitzending van woensdag 7 april zijn Chris en Sophie samen te zien in een filmpje over het 'Blijf van mijn lijf huis voor mannen'. Sophie test in deze uitzending ook uit welk land de man komt die het meeste huilt. In de studio strijden Henk Schiffmacher en Suzanne Klemann elk voor een gedupeerde van de bezuinigingen van het kabinet Balkenende. Op vrijdag 9 april zijn Remco Veldhuis en Richard Kemper bij Bridget te gast.

World according to BNN bestaat uit zeven vragen en een eindronde. Aan de hand van diverse filmpjes worden de vragen ingeleid. Deze filmpjes worden naast Sophie en Chris ook door onder andere Patrick Lodiers, Ruud de Wild, Jeroen Pauw, Eddy Zoëy en Katja Schuurman gepresenteerd. Bij iedere vraag valt er voor het slachtoffer 100 euro te verdienen. In de finaleronde kan het bij elkaar verzamelde prijzengeld verdubbeld worden. Het slachtoffer met de meeste nominale achteruitgang mag beginnen en beiden worden ondersteund door vrienden, familie en bekenden.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl