Politie Flevoland

Tweemaal mishandeling

Almere 07-04-2004 - Een 18-jarige inwoonster van Almere is maandag- en dinsdagmorgen door verschillende personen mishandeld. Op beide dagen wilde zij 's morgens haar scooter uit het schuurtje halen achter haar woning aan het Schotelmospad. Maandag werd zij aangevallen door een man, die de sleutels van haar scooter wilde hebben. Toen zij die niet gaf, sloeg hij haar meerdere malen met een honkbalknuppel op hoofd en rug. Het slachtoffer verweerde zich en na een welgerichte trap in de edele delen sloeg de aanvaller op de vlucht. Het slachtoffer liep een bult op het hoofd op.

Dinsdagmorgen werd zij op ongeveer dezelfde plek opgewacht door twee andere mannen, die haar toeriepen dat zij wraak wilden nemen omdat het slachtoffer hun vriend letsel had toegebracht. Zij sloegen met hun vuisten in op het slachtoffer, dat daardoor letsel aan het gezicht opliep. Na het tonen van een mes en het uiten van bedreigingen liepen de aanvallers weg.

Het slachtoffer, dat zich onder doktersbehandeling heeft gesteld, kent de aanvallers niet. De politie stelt een onderzoek in.