Digitale Gemeente Houten

Ouderen in Houten anno 2015

woensdag 7 april 2004 - Bron: Gemeente Houten

In wat voor dorp wonen we in het jaar 2015? Of is het een stad? Hebben we in de toekomst voldoende woningen voor onze eigen inwoners? En hoe houden we, met name in ruimtelijke zin, rekening met de toenemende vergrijzing van de Houtense bevolking?

Vragen die het gemeentebestuur erg bezighouden en die het wil beantwoorden in de Ruimtelijke Visie Houten 2015. Met deze visie zet de gemeente haar ruimtelijke koers uit. Het is de bedoeling dat de ruimtelijke visie in juni op de agenda van de gemeenteraad staat. Voordat het zover is, willen burgemeester en wethouders met vertegenwoordigers van onder meer ouderenorganisaties in discussie over hoe zij, door hun bril, met hun expertise de ruimtelijke toekomst van de gemeente Houten zien.

Dit gebeurt op vrijdag 16 april van 9.30 tot 12.00 uur in dienstencentrum Lorech (Hollandsspoor 37). Namens het college zijn daarbij aanwezig de wethouders Ton Strien en Reni Lubberdink. Ook u kunt mee discussiëren over de ruimtelijke toekomst van Houten, u bent van harte welkom. Om organisatorische redenen vragen wij u wel om zich van tevoren (liefst voor 9 april) aan te melden. Dat kan telefonisch (030) 63 92 723 of via e-mail marieke.creemer@houten.nl.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).