Politie Noord-Holland-Noord

landelijke dossiers

Geen dossiers aanwezig
Man vermist

Dhr. Könst vermist

Alkmaar - Sinds dinsdagavond 21 oktober, 22.30 uur wordt de 70-jarige heer Könst uit Aalsmeer vermist. De man verbleef in het Medisch Centrum Alkmaar aan de Wilheminalaan. Hij werd hier verpleegd op de afdeling Neurologie. Gebleken is dat de man bij het verlaten van het ziekenhuis zijn noodzakelijke medicijnen niet heeft meegenomen. Zoekacties hebben tot nu toe nog geen resultaat gehad.

Direct nadat de melding van de vermissing bij de politie binnen kwam is naar de man gezocht. Een buschauffeur heeft de man op dinsdagavond 21 oktober rond half elf vervoerd naar het NS-station in Alkmaar. Mogelijk is de man in een trein gestapt met onbekende bestemming.

De verdwenen man voldoet aan het volgende signalement:

Hij heeft een kalend hoofd, een bol gelaat en draagt een grote chromen bril. De man heeft een oogafwijking aan zijn linker oog en praat verward. Ook heeft hij een verticaal litteken van ongeveer 5 tot 10 centimeter tussen zijn wenkbrauwen. Toen de man het ziekenhuis verliet droeg hij een geruit overhemd met daarover heen een blauw vest, een grijze broek met bretels en leren pantoffels.

De politie wil graag in contact komen met personen die de man na dinsdagavond 21 oktober, 22.30 uur hebben gezien of weten waar hij momenteel verblijft.

Uw tip

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met afdeling Recherche Alkmaar Stad van Politie Noord-Holland Noord, op telefoon nummer: 0900-8844.